+386 05 7200 806

Ponudba


Rolo senčilo je idealna rešitev za senčenje in dekoracijo prostorov, saj z enim sistemom dobimo dve možnosti. Sodobni tehnični materiali omogočajo dobro svetlobno in toplotno prepustnost, dizajn pa pripomore k prijetnejšemu in lepšemu ambientu. Uporaba rolojev je primerna tako v privatnih objektih kot tudi v poslovnih stavbah.

Panelne zavese so notranje senčilo za srednje in večje steklene površine. Zelo pogosto se jih vgrajuje tudi za  razne  pregrade v prostoru (predelne stene). Priporočljiva širina trakov, pri panelnih zavesah je 60 do 80 cm, lahko pa se glede na izvedbo tudi prilagodijo.

Lamelne zavese sodijo med zelo razširjen sistem senčenja v poslovnih prostorih. Novi sistem lamelnih zaves Absolute pa postaja vse bolj priljubljen tudi v stanovanjskih objektih, saj z upravljanjem na mono komando ali motor, ter s širino trakov 250 mm z modernimi dizajni poslikave pričara zelo moderen učinek dekorativnega senčenja.

Žaluzije so klasično in praktično senčilo izdelano iz kvalitetnih aluminijastih lamel in profilov. Namestijo se v okenski okvir z naklonom lamel, pa lahko optimalno prilagodimo svetlobo, ki jo želimo v prostoru.

Zunanje žaluzije, vam nudijo učinkovito zaščito pred vročino, saj preprečujejo segrevanje steklenih površin in s tem notranjosti objekta. Upravljanje zunanjih žaluzij s stopenjsko regulacijo, sami izbirate pravo mero svetlobe in sence.

Rolete so ene najpogostejših senčil, ki jih uporabljamo na slovenskem trgu. Primerne so za senčenje, hkrati pa vam nudijo zvočno in toplotno izolacijo. So odlična zaščita pred vlomilci ter različnimi vremenskimi vplivi. Rolete so obstojno senčilo, primerne za novogradnje ali pa samo montažo na stara ali novo zamenjana okna. Nudimo vam več različnih modelov rolet, na voljo so vam v različnih barvah.

Elektro sistemi nam omogočajo popolno avtomatsko upravljanje senčil na objektu. Na izbiro je ogromno avtomatike, od  sistemov za žaluzije, roloje, panelne zavese, lamelne zavese, klasične zavese, rolete, zunanje žaluzije.

Najboljša zaščita prostorov proti muham, komarjem ter ostalim insektom. Komarniki so zanesljivi, za okolje neškodljivi in so primerni za stanovanjske, kot tudi javne ter poslovne prostore.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu