+386 05 7200 806

Roloji

Rolo senčilo je idealna rešitev za senčenje in dekoracijo prostorov, saj z enim sistemom dobimo dve možnosti. Sodobni tehnični materiali omogočajo dobro svetlobno in toplotno prepustnost, dizajn pa pripomore k prijetnejšemu in lepšemu ambientu. Uporaba rolojev je primerna tako v privatnih objektih kot tudi v poslovnih stavbah.

Neskončne možnosti izvedbe, (PVC, metal, odprti sistem, kasetni sistem, pol kasetni sistem, vzmetni sistem, elektro sistem,…), nam omogočajo izvesti vsakršno željo in tehnično zahtevnost.

Lastnosti rolojev

  • zaščita pred svetlobo in toploto,
  • enostavno čiščenje in vzdrževanje,
  • različne možnosti upravljanja,
  • dolga življenjska doba.

Notranji roloji

Predstavljajo nepogrešljiv dodatek oknu v modernih stanovanjih,saj se uporabljajo namesto žaluzij in zaves. Nudijo senčenje ter polepšajo prostor po vaših željah in okusih. 

Zunanji roloji

Zunanji roloji s screen materiali so odlična termična zaščita, obenem pa pripomorejo tudi k modernemu dizajnu vašega objekta.

Strešni roloji

Strešni roloji so idealna rešitev za senčenje mansardnih prostorov. Pritrjujejo se na strešna okna ali različne strešne odprtine.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu